diumenge, 11 de desembre del 2011

Xarxa d'Intercanvi Local

La Xarxa d'Intercanvi Local 15M Camp de Túria ha organitzat el Primer Mercat d'Intercanvi.

Des de ací pots descarregar-te la imatge del cartell, cartells en A4 i A3, el tríptic informatiu i el talonari d'intercanvis, i des de ací un manual per a enregistrar-te i també un manual d'us  del Banc d'Intercanvi.



¿Què és la Xarxa d'Intercanvi Local?


La Xarxa d'Intercanvi Local és una forma d'Intercanvi de bens i un sistema independent d'intercanvi de serveis, que ajuda a les comunitats locals a respirar, a viure i a desenvolupar-se, en temps econòmicament difícils. En resum, es una manera de viure i treballar sense diners. 

Les xarxes d'intercanvi local estan basades en la auto-organització de les persones, a nivell local (barri, ciutat, poble, comarca) les quals, desprès  d'enregistrar les necessitats i especialitats de cada un dels participants, estan en disposició de intercanviar productes i/o serveis entre sí, creant així una xarxa local. En aquesta xarxa cada qui fa saber que pot oferir i que necessita. Els membres de la xarxa poden intercanviar bens, serveis o coneixements.

La nostra xarxa d'Intercanvi Local ja compta amb un Banc d'Intercanvi que forma part de la xarxa internacional de Bancs d'Intercanvi CES amb més de 340 grups per tot el món Pots registrar-te des de aquesta pàgina web en el grup 15M Camp de Túria

http://www.ces.org.za/index_es.asp

Tots podem oferir i tots en algun moment necessitem alguna cosa. El Sistema CES és un intermediari perfecte entre l'oferta i la demanda de bens i serveis ofertats i demandats pels usuaris enregistrats.

Pots contactar amb nosaltres en el correu

bancdintercanvi15mcampdeturia@gmail.com

També pots consultar vídeos i documents respecte de les monedes socials, Bancs i Mercats d'Intercanvi

https://n-1.cc/pg/groups/790298/xarxa-dintercanvi-local/

¿Com funciona el Mercat d'Intercanvi?

En el cartell tens la informació bàsica.

Pots portar les teues coses per a intercanviar amb un altre; tot allò que no utilitzes i que encara està en bon estat, com per exemple, llibres, roba, xicotes electrodomèstics, mobles, artesania, productes d'hort ecològic. Si vols intercanviar objectes grans pots portar una foto. Si vols oferir serveis pots posar un cartell.

L'intercanvi es podrà fer directe, objecte per objecte, o indirecte, carregant el seu valor en el Banc d'Intercanvi. Aquesta última manera facilita els intercanvis d'objectes de diferent valor, o si t'agrada alguna cosa però no has portat res per a intercanviar,  per a poder utilitzar-la cal enregistrar-es prèviament en el Banc d'Intercanvi.

En acabar el Mercat, ens anirem cap al Parc de Sant Vicent per a celebrar un gran dinar de germanor a partir de les 15 hores.


Des de ací pots descarregar-te la imatge del cartell, cartells en A4 i A3, el tríptic informatiu, i el talonari d'intercanvis, i des de ací un manual per a enregistrar-te i també un manual d'us  del Banc d'Intercanvi.

Vos esperem a tots, una altra economia és possible.

5 comentaris:

javier ha dit...

Anem rodant.
Això va avant.
salut i alegria al banc (jejeje,, per lo de banc)

Lluís ha dit...

Des de Meliana vos veiem amb admiració! Molta força i molts ànims, la revolució es fa anant anant!

Assemblea 15M Camp de Túria ha dit...

Moltes gràcies Lluis, sabeu que esteu convidats

Com va el vostre Banc, Mercat...??

Salutacions

Valencia expats ha dit...

any chance of explaining what this is, in english?

Assemblea 15M Camp de Túria ha dit...

The Local Exchange Network 15M Camp de Turia has organized the First Exchange Market.

Local exchange networks are a system through which people can exchange products and/or services among them without using money.

This event will be held next saturday 17th decembre, from 10 to 14 in the morning. You can bring things that you don't need anymore, but that there are still in good conditions, like books, clothing, home appliances, ecological products... and exchange them for other things. If you want to exchange a big object you can bring a photo. You can also offer services. It is a way of exchanging things for other things, without using money, like a barter.
After that, at 15h, there will be a lunch in Sant Vicent's park. Bring your lunch and something more to share

Publica un comentari a l'entrada