diumenge, 18 de setembre del 2011

Acta assemblea 15M Camp de Túria 16/09/2011

Assemblea Camp de Túria
Acta 16-9-2011, 20h, Llíria
Asistents, 25 persones aprox.
Modera mafi
1.- Lectura acta anterior (Mireia Garcia)

2.- Mireia Soriano ens informa dels detalls de la manifestació convocada per la PAH-València a la Plaça Sant Agustí el diumenge 25/9/2011 pel dret a la vivenda. També ens informa que hi haurà un concert solidari el proper dia 23, les entrades podem aconseguir-les al Casal jaume I Camp de Túria ( Avinguda dels Furs, 17, baix. Llíria).
Es reparteixen cartells per als dos actes per fer-ne difusió ( es troben també als arxius adjunts).
3.- El taller de ferramentes d'internet d'ús assembleari i de la pàgina de banc de temps es farà al Casal Jaume I, el proper dijous 22/9/2011 de 18:30h a 20:00h, s'enviarà un correu. Cal confirmar assistència, màxim, 30 persones.
4.- Bicicletada per al dia 17/9/2011. S'acorda juntament amb l'assemblea de L'Eliana, eixir cadascú des del seu poble i trobar-nos al parc de La Pobla de Vallbona, per anar tots plegats cap a L'Eliana i fer allí, a la plaça de 15M, una assemblea especial contra la reforma constitucional. Es comenta també de parlar sobre l'acció: “Toma la bolsa”. L'eixida de Llíria la farem des del Parc de La Bombilla a les 10h. Josep portarà cartells.
5- Alberto va asssitir a l'assemblea general de Madrid. Es va parlar de com millorar la coordinació entre totes les assemblees. A la xarxa N-1 s'ha creat l'apartat de “coordinació estatal 15M”, ací tenim l'enllaç: https://n-1.cc/pg/groups/554572/coordinacin-estatal-15m/
Entre altres, podem trobar ferramentes noves, com ara: “PROPONGO, REVOLUCIÓN, QUE FER EL 20N, …”
També hi ha una “guia del ciudadano critico”, editada per un dels barris
Etc.
6.- Decidim que la propera assemblea continuarem fent-la a la Plaça 15M, malgrat les activitats programades allí per les festes. Si no podem estar al centre, farem l'assemblea a les escales de l'esglesia, escalons de la gila o altre lloc que considerem adient.
7.- Propostes concretes i modalitat de comunicació amb els ajuntaments.
-Acordem fer peticions al diferents Ajuntament de cessions de terres disponibles per poder montar hortes ( comunitàries, d'oci, familiars, d'aturats...) El grup de sobirania alimentària treballarem al respecte.
Hugo apunta la conveniència de plantejar el tema d'hortes als Ajuntament com una possible eixida al problema del gran nombre d'aturats.
Alberto comenta l'interés de buscar informació sobre la “recalificació inversa” , per ser un tema que ens pot interessar i beneficiar.
-Descartem la idea de tornar a treballar per comissions per a que cadsascuna presente la seva petició. Acordem presentar les propostes als Ajuntaments segons vagen sorgint a les assemblees.
-Plantegem les diferents vies de comunicació: demanar cita amb regidors/es i alcaldes/ses o fer-ho mitjançant partits polítics als plenaris. S'estudiarà en cada cas la millor manera de presentar-ho.
8.- S'informa de la manifestació del diumenge 18 a les 19'00h a la Plaça 15M, en defensa dels serveis públics.
9.- Des de Granada es planteja una convocatòria per coordinar les diferents assembles.
10.-Es reuneix el grup de sobirania alimentària per ficar en marxa l'horta comunitària.
Al llarg de la setmana visitaran diferents terrenys i decidiran en quin d'ells es quedaran.
11- Temes a tractar propera assemblea:
-Participació manifestació dia 25 ( cartells, hora d'eixida...)
-Petició de terres als Ajuntaments ( detalls, accions concretes...)
-Acords de l'assemblea de dissabte a L'Eliana.
-No acordem quina persona farà de moderadora i quina de secretària ( s'oferiu? )

1 comentaris:

Juan Quinto ha dit...

Ramón farà de moderador i Juan de secretari.

Publica un comentari a l'entrada