dilluns, 5 de setembre del 2011

Acta assemblea 15M Camp de Túria 2/09/2011


ASSEMBLEA CAMP DE TÚRIA
(15 assistents) Secretari : Lluís



1.- L'objectiu, segons el punt 9 de l'acta de l'assemblea del dia 22 de juliol

Preparar les accions necessàries per a convocar l’assemblea del dia 9 amb la major assistència possible. Estat de la web i dels grups de correu.


a) Antonio comenta que està ajudant a Ramón a administrar el blog i el correu d'informació de l'Assemblea. S'han pogut recopilar més de 100 adreces de correu que seran utilitzades per a la difusió de les reunions, especialment la propera del dia 9. La gestió del blog no és complicada, però el que si té molta feina es la gestió del correu d'informació. El primer dia que el va obrir Antonio hi havia més de 200 correus per a obrir, alguns repetits en el correu del grup de debat de l'Assemblea, d'altres dirigits a grups determinats, d'altres amb informació de diferents assemblees d'altres pobles, etc... La persona que gestiona el correu ha de redirigir, avaluar l'interes del correus, publicar al blog si cal, etc... ha de prendre decisions que potser no li corresponen i d'altra banda implica molta feina.

Cal fomentar l'us de la xarxa N-1 com a instrument més funcional, a tal efecte Antonio i Juan estan preparant un curset del que informaran més endavant.

b) El 19 i 20 d'agost es va celebrar el curs de Creació d'un hort ecològic familiar. Cal destacar, a més del contingut i la molt bona organització per part de la comissió de sobirania alimentaria, la gran assistència de persones, cosa que va indicar una gran capacitat de convocatòria, donat el fet que de les quasi 40 persones que van assistir, la majoria eren cares noves.

c) Surgeix el debat sobre l'actitud a prendre davant la convocatòria electoral del 20 N.

d) Miquel proposa a més d'Internet, fer pegatines o cartells per a arribar a gent nova o que no té Internet. Quedem dilluns 5 de setembre a les 8h a la Plaça. Lluís prepararà el full de la convocatòria. S'arrepleguen diners per a fer fotocòpies i les pegatines (si arriba).

e) Alberto proposa repartir la convocatòria de la propera assemblea i un full explicatiu (que ens ha enviat prèviament per correu) respecte de les conseqüències de la reforma del article 135 de la Constitució.

També informa del "Encuentro abierto de debate en Madrid) 10 i 11 de setembre, la informació a arribat per l'N-1, i es pot trobar més informació al respecte. Si hi ha gent interessada es pot organitzar un viatge.

L'Assemblea de l'Eliana a continuat activa, van anar a la concentració de dimecres passat per a demanar un referèndum per a la reforma constitucional.

Alberto durà divendres una llista amb totes les convocatòries pròximes.

f) Bicicletada
Juan, Està previst l'itinerari des de cada poble a la Pobla de Vallbona, serà el dissabte 17 de setembre. La gent de cada poble hauria de preveure l'itinerari.

Miquel, comenta que caldria demanar el permisos legals o al menys comunicar-lo a Delegació de Govern. Alberto comenta el procediment de comunicació.

Juan, s'encarrega de formar la comissió amb una persona de cada poble que s'encarregarà de l'organització en el seu poble. Caldria preparar cartells tipus dorsal i es recorda que el reflectant i el casc son obligatoris

Lluís proposa lligar l'activitat a la reforma de la Constitució i les retallades que suposarà a totes les partides socials, transport públic etc...

Juan, enviarà novament el correu amb tota la informació respecte de la bicicletada.

Per a l'assemblea del dia 9 actuaran com a Secretari, Juan, i com a Moderador Juanillo
Acabem a les 22 hores (6 o 8 persones)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada