dimarts, 28 de juny del 2011

Vine el 3 de juliol a la cercavila, sopar i trobada del 15M Camp de Túria


El proper 3 de juliol serà una data festiva i combativa alhora. El moviment 15M del Camp de Túria organitza diversos actes per tal de denunciar l'estat de l'actual sistema econòmic i la seua classe política d'una manera alegre i distesa, un trobada a la que esteu tots i totes convidats.

A les 18:00h, organitzem un taller de teatre crític a la Plaça Major de Llíria. Qualsevol idea serà tractada per tal d'organitzar un teatre de carrer que allibere consciències i ens faça reflexionar sobre tot allò que ens envolta.

A les 19:00h, s'ajuntarem a la mateixa Plaça Major per fer una cercavila "caçacorruptes" en direcció al Parc de la Bombilla de Llíria. Necessitem a tots els músics que conegueu, entre tots hem de fer molt de soroll per a que ens escolten des dels balcons. Prepareu les vostres disfresses de "caçacorrupes", pancartes, cartells, caceroles, i qualsevol cosa que cride l'atenció.

En arribar al Parc de la Bombilla, farem un sopar de "sobaquillo" i una trobada participativa de l'assemblea del 15M del Camp de Túria. Porta't entrepà i coses per picar i beure i entre tots organitzarem un bon sopar. 

I recordeu, cada divendres a les 20:00h assemblea participativa a la Plaça Major de Llíria. Vos esperem!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA, LA PARAULA "PASACALLE" PODRIA CANVIAR-SE PER LA CORRECTA PASSACARRER, SI VOLEU
BESETS
MIREIA

Carlos Ramón ha dit...

Hola. Faltaria la pestanya de la comissió de "Patrimoni i urbanisme". Està un poquet verda però estem treballant en ella. Un salut.

Assemblea 15M Camp de Túria ha dit...

Hola Carlos. Por favor, enviadnos cuando podáis la información que querais que aparezca en la página, aunque sea provisional. Gracias.

Publica un comentari a l'entrada