dijous, 7 de juliol del 2011

Acta de la asamblea del 1 de julio de 2011


Temas tratados:

1.     Lectura de propuestas comentadas en la asamblea de l'Eliana
2.     Asamblea comarcal o local. Posición
3.     Coordinación comarcal. Conveniencia
4.     Debate sobre las iniciativas  del manifiesto Camp de Túria
5.      Temas de acción

1.     Lectura de propuestas comentadas en la asamblea de l'Eliana
Marta, como portavoz de la asamblea l'Eliana, expone las siguientes propuestas:
- Organización de un curso de formación para la migración a N-1.
- Se propone votar sobre hacer itinerantes las asambleas.
- Se propone organizar una acción conjunta a nivel provincial al mes.

2.     Asamblea comarcal o local. Posición
- Se debate sobre si las  asambleas deben ser  itinerantes, a nivel provincial.
- Se reitera que en  la  Asamblea de Camp de Turia se decidió en primera reunión que fuera considerada como punto de asamblea comarcal, por lo menos hasta la consolidación de esta o la aparición de asambleas de otros pueblos con autonomía propia.

3.     Coordinación comarcal. Conveniencia
- Por lo tanto se aconseja que la asamblea siga siendo comarcal pero reseñando la necesidad de coordinarnos con las demás asambleas de pueblos y barrios.


4.     Debate sobre las iniciativas  del manifiesto Camp de Túria                                             
 Se leen las 2 propuestas de manifiesto y se decide modificar para ampliar algunos aspectos, posponiéndolo para la próxima asamblea.

5.      Temas de acción.
- Se propone organizar una acción al mes a nivel provincial. Se debate y se considera que se pueden llegar a hacer pero con una periodicidad a considerar según la complejidad de la acción. Todo ello considerando que también se quieren organizar acciones a nivel comarcal.

-      Se propone debatir en próxima asamblea sobre la conveniencia de una acción informativa sobre el recibo de tasa de transferencia de residuos urbanos, a nivel comarcal, para convencer a la gente del no pago de este recibo por ser abusivo y poco efectivo al fin que pretende.

            Orden del día de próxima asamblea.
-      Valoración de la acción del domingo. Y de reparto de octavillas en el servef.
-      Información del trabajo de las comisiones
-      Concretar el manifiesto definitivo.
-      Trabajar en la comisión pertinente para ello, la propuesta de la tasa de residuos..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tots


Em dic Marce Faubel, primer que res vuic demanar disculpes sobre tot al departament de Cultura ja que de segur estigí un poc inpertinent però vuic explicar-me perqè actuí aixì.


Primer que res, no m'agrada com s'està duguent el tema m'explique... En teoria cada comissió té els correus dels membres al qual pertanyen, i jo em pregunte... perquè deguém de reunir-se en comissións en la mateixa plaça quant supossadament ja ho em parlat per missatge? Si estem farts de la BUROCRÂCIA, perquè fem nosaltres el mateix? Sincerament jo aquest divendres sentia que perdia el temps, ho sent si algú es molasta.


1. Hi ha un ordre del dia que hi ha que seguir, dacord però... si escomensem vora a les 9:00h , i per supost desgranant en opinios i punts de vista arriben les 11:00h i la gran majoria ja s'han anat. Per tant en precs i propostes queden 4 que són qui porten la batuta i qui desideixen de tot el que es fa.


2. Al departament de Cultura, pense que està fent una tasca molt bona per al moviment en les activitats que fins ara ha organitzat, També apolle que hi ha que comenta-ho a la comissió com anat i demés però, el que em sembla mal és; que gent que bé de fora que fa un esfors per vindrer que pèrgen el temps en vanalitats ... i comentaris que no venen a cas i se parga un temps valiòs


3. El tema de la taula en l'Atur que anà la policia i demés m'encantà la idea i estic per la linea de fer-ho tot dins de la legalitat com alli es quedà !crec!. En aquest punt se perdé un temps molt valiós debatint si es legal ho si les vueles també eixen en la taula al carrer etc, en fí una cosa tant sencilla com demanar al departament JURIDIC que per al deviendres vinent ens informe si és o no legal i punto pelota no hi ha que donar-li mes voltes al assunt. Però no, ens agrada sentir-nos


4. Una companya volgué fer una proposta, però no li se dissà perque hi ha que seguir el punt de dia, Però jo dic... si quant arriba aquest apartat soles quedeu 4 , quin és el moment de fer propostes?


5. També fiu menció del meu malestar al bolg ja que la comissió de Urbanisme i Patrimoni no hi apareix, el company encarregat de la pàgina estigué comentant el perquè ha passat aquest error i es molt comprensible i sé que ho subsanarà i sense cap pega , agrairliu al company.


6. Jo com tenia pressa i veia que la cosa anaba per a llarc, amb la meua impertinència diguí dos propostes que estic segur se ovbiaren, però aprofite per a tornar-les a dir


1.- El anar tots als plenos de l'Ajuntament i demanar sempre la paraula per a dir algo ( hi ha que fer-ho dins de la legalitat per Registre d'Entrada etc)
2.- Fer el nostre Bando per el poble denunciant tot el que els politics han dit al pleno i també difundir les notícies que ixen als diaris i que no arriben a tots.


Acció Reacció com molt bé estan fen-ho desde D. Cultura i suposse com el D. Difussió (activitat de la taula en el Atur)


Per favor demane que les assembles siguen més dinàmiques i resolutives no caiguen en el error de avorer qui es el millor ORADOR si no el mes efectiu per al nostre futur que es xungo.




Torne a demanar disculpe per si he ofès a dalgú no es la meua intenció

Anònim ha dit...

Per cert a data d'hui ningú m'ha contestat al escrit adalt possat.

També vuic demanar per el ordre del dia del proper divendres, ja que estem a dimecres...

Marce

Assemblea 15M Camp de Túria ha dit...

Estem organitzant-nos, estem aprenent i entre tots podem fer moltes coses.

Tens raó en el que dius però tu mateix, dins de
l'assemblea pods aportar solucions.

L'ordre del dia anem mijorant-lo poc a poc, a partir d'ara hi ha un torn obert de paraula al principi de l'assemblea.

Les teues propostes son interessants, tu mateix pods fer un calendari dels plens i desenvolupar l'idea dels bands pel poble.

El blog va mijorant-se poc a poc

Salutacions i t'esperem, la propera assemblea será el dia 2 de setembre per a preparar la següent i començar amb força.

Si no pods esperar al 2 de setembre, subscriu-te al Grup de l'Assemblea Comarcal (a la dreta tens el lloc on fer-lo), envia el calendari dels Plens i ho posem al blog com a proposta.

Mil disculpes per no contestar-te abans, com t'he dit encara estem ornanitzant-nos i no es fàcil.

Salutacions

Publica un comentari a l'entrada